HABERLERAkal ve Bakkal’dan Bartın MESO’ya ziyaret

Akal ve Bakkal’dan Bartın MESO’ya ziyaret

15-02-2023 170-A+

Bartın Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kadir Akal ve Başkan Vekili Marangozlar Odası Başkanı Yaşar Bakkal, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti. Ziyarette Akal tarafından Başkan Akdeniz’e hafta sonu yapılacak olan genel kurulun davetiyesi verildi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kadir Akal ve Başkan Vekili Marangozlar Odası Başkanı Yaşar Bakkal’ı ağırladı.

Akal ve Bakkal ziyarette 19 Şubat 2023 Pazar günü yapılacak olan genel kurul davetiyesini Akdeniz’e takdim ederek genel kurula davet etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akdeniz, “Sayın başkan Kadir Akal ile Başkan Vekili Marangozlar Odası Başkanı Yaşar Bakkal ’a odamıza yapmış oldukları bu nazik ziyaretinden dolayı şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ederim.”dedi.