HABERLERAkdeniz Oda faaliyetleri hakkında Akın’a bilgi verdi

Akdeniz Oda faaliyetleri hakkında Akın’a bilgi verdi

02-02-2023 150-A+

Bartın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye ve Oda çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Bartın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz beraberinde Birliğe bağlı yönetim kurulu üyeleri Terziler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve ESOB Başkan Yardımcısı Barış Gökalp ile birlikte Bartın Belediye Başkanı sayın Cemal Akın ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye ve Oda çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede ise, “Belediye Başkanı sayın Cemal Akın’a esnafımızın her zaman yanında oldukları için gösterdiği yakın ilgi ve alakasına Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim.”dedi.