HABERLERESOB ve MESO’dan Emniyet Müdürü Hayal’e hayırlı olsun ziyareti

ESOB ve MESO’dan Emniyet Müdürü Hayal’e hayırlı olsun ziyareti

13-09-2023 104-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu ve Birliğe bağlı Oda Başkanları Bartın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz beraberindeki heyetle birlikte 02 Ağustos 2023 tarih ve 2023/355 sayılı kararname ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak 14 Ağustos 2023 tarihinde Bartın İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yönetim Kurulu Üyeleri Ulus Esnaf Odası Başkanı Ferdi Özer, Terziler Odası Başkanı Hulusi Kaymakçı ve Birliğe bağlı Oda Başkanlarından Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek ve Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası başkan vekili Necat Aksu katıldı.

Ziyarette asayiş, güvenlik ve hurda araçlarla ilgili konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, halkın huzuru ve can güvenliği için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederken Akdeniz’e yapmış olduğu ziyaret için teşekkür etti. Akdeniz ise Müdür Hayal’e güvenlik konuları ile yakınen ilgilenmesi ve göstermiş olduğu misafirperverliğe ve duyarlılığa teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.