HABERLERİş Bankası’ndan ESOB üyelerine özel kampanya

İş Bankası’ndan ESOB üyelerine özel kampanya

18-03-2023 141-A+

İş Bankası Bartın Şubesi, İş Bankası ile daha önce hiç çalışma yapmayan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları üyelerine özel 50.000 TL, %0 faiz ve 12 ay vade ile kredi kampanyası düzenliyor.

İş Bankası Bartın Şubesi Müdürü Sayın Sinan Çakır ve 2.Müdür Şebnem Meliha Uzgör Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz İş Bankası Bartın Şubesi tarafından İş Bankası ile daha önce hiç çalışma yapmayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları üyelerine özel 50.000 TL,

%0 faiz ve 12 ay vade kampanyası hakkında bilgi aldı.

İmzalanan protokol sonrasında açıklama yapan ESOB ve MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak biz de birliğimize bağlı tüm odalarımızın üyelerinin ve esnafımızın bu krediden faydalanmaları amacıyla bir protokol imzaladık. Kendilerine şahsım ve esnafımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.”şeklinde konuştu.

Kampanyadan yararlanmak için;

Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğüne (Esnaf odasına) kayıtlı olmak.

2023 yılı ocak ayından önce İş Bankası ile hiç bir şekilde ilişkisi bulunmamak. Daha önce İş Bankasından hesap açıp kapatan esnaflarımız kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar sürecektir.

Kampanya ile alakalı bilgi almak ve başvuru yapmak için İş Bankası Şubesine müracaat edilecektir.