HABERLERAkdeniz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u ziyaret etti

Akdeniz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u ziyaret etti

24-11-2022 173-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u ziyaret etti.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz beraberinde Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ulus Esnaf Odası Başkanı Ferdi Özer, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Ulus Şoförler Odası Başkanı Barış Gökalp ve Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkan Yardımcısı İsmet Kızıldağ ile birlikte AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili sayın Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Ziyarette Akdeniz, Bartın esnafı için yapılan çalışmalar hakkında sayın Milletvekili Yılmaz Tunç'a bilgi verirken Yeni Sanayi Sitesi kurulması yönündeki talebi kendilerine iletti.

MESO Başkanımız Akdeniz ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Milletvekilimiz sayın Yılmaz Tunç konuyla alakalı destek olacağını belirterek her zaman esnafımızın yanında olduğunu ifade etti. Esnafımızın sorun, talep ve önerilerini de dile getirdiğimiz ziyarette her zaman esnafımızın yanında olan Bartın Milletvekilimiz sayın Yılmaz Tunç'a bizlere gösterdiği misafirperverlik, ilgi ve alakadan dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerim, oda başkanlarım ve tüm esnafımız adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.”