HABERLERAkdeniz, Ulus’ta Başkan ve esnaflarla bir araya geldi

Akdeniz, Ulus’ta Başkan ve esnaflarla bir araya geldi

09-02-2023 145-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Ulus’ta çeşitli ziyaretlerde bulunarak esnaf odası başkanları ve esnaflarla bir araya geldi. Akdeniz gerçekleştirdiği Ulus ziyaretinde oda başkanları ve esnafların sorun, talep ve önerilerini yerinde dinleyerek Birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Ulus’ta çeşitli ziyaretlerde bulunarak esnaf odası başkanları ve esnaflarla buluştu.

Şoför esnafının sorunlarını dinledi

 Başkan Yılmaz Akdeniz ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, aynı zamanda Bartın Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Barış Gökalp’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Akdeniz Ulus şoför esnafının sorun ve taleplerini Başkan Gökalp’tan dinleyerek notlarını aldı.

Akdeniz ziyaretinde yaptığı açıklamada ise, “Değerli başkanıma misafirperveliği ve güzel sohbeti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilerim.”diye konuştu.

Esnaf kredileri görüşüldü

Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz bir diğer ziyaretini ise Ulus Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Cüre’ye gerçekleştirdi. Akdeniz ziyaretinde esnafa kullandırılan krediler hakkında Başkan Cüre ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Akdeniz açıklamasında ise, “ Başkanımıza göstermiş olduğu nazik ilgi alaka, hoş sohbeti ve misafirperveliği için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.”dedi.

Akdeniz’den Özer’e ziyaret

Başkan Akdeniz son ziyaretini ise Ulus Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda Bartın Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer’e yaptı. Akdeniz ziyaretinde Uluslu esnafların sorun ve ihtiyaçlarını dinleyerek gerekli olan çalışmaların yapılacağını ifade etti. Akdeniz yaptığı açıklamada ise, “Değerli başkanıma hoş sohbeti, ilgi alakası ve misafirperverliği için çok teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.”diye konuştu.

Esnafları dinledi

Akdeniz, Ulus’ta esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Akdeniz ziyaretlerinde esnafın sorun, talep ve önerilerini dinleyerek not aldı.