HABERLERBartın ESOB’dan Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyareti

Bartın ESOB’dan Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyareti

27-04-2024 20-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz ve Birliğe bağlı Oda Başkanlarımız tarafından Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Bartın Belediye Başkanlığı’na seçilen M. Rıza Yalçınkaya’yı makamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile birlikte ziyaret etti.

Ziyarete Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili aynı zamanda Marangozlar ve Çekiciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Selim Borlucuoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Barış Gökalp, Terziler Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer, Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek, Marangozlar ve Çekiciler Odası Başkanı Yaşar Bakkal, Kahveciler ve Şerbetciler Odası Başkanı Ayhan Tepe ve ESOB Sicil Müdürü Sibel Kaymakcı katıldı.

Ziyarette belediyenin gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar, esnafımızın sorunları ve projeleri değerlendirildi.

Ziyareti değerlendiren Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Kendilerine sıcak karşılamaları ve hoş sohbetleri için şahsım, oda başkanlarımız ve üyelerimiz adına teşekkürlerimi sunarım”    dedi.