HABERLEREsnaflarımız arama kurtarma ekiplerine destek verdi

Esnaflarımız arama kurtarma ekiplerine destek verdi

15-02-2023 151-A+

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde yıkıma neden olan iki depremin ardından Bartınlı esnaflarımız da deprem bölgesine hareket ederek arama kurtarma çalışmalarına destek sağladı. Bartın’dan deprem bölgesine giden 24 kişilik ekip beraberindeki araçlarla berabere arama kurtarma ekiplerine destek verdi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Adana, Osmaniye, Kilis’te büyük bir yıkım meydana geldi. Depremin ardından bir araya gelen Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası üyemiz 24 kişilik elektrikçi, kaynakçı ve demir doğramacı ekibi deprem bölgesine hareket etti. Bartınlı esnaflar yanlarında getirdikleri projektör, hilti ve büyük jeneratörlerle arama kurtarma ekiplerine destek verdi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz ise yaptığı açıklamada, “Odamıza bağlı üyelerimizden Bartın’dan deprem bölgesine giden elektrikçi, kaynakçı ve demir doğramacı ekibimiz yanlarında getirmiş oldukları hilti ve büyük jeneratörlerle insanlara yardımcı olarak destek sağlamışlardır. Kendilerine halkımız adına teşekkürlerimi sunarım.”dedi.