HABERLERHalk Bankası’nın esnafımız için yaptığı çalışmalar değerlendirildi

Halk Bankası’nın esnafımız için yaptığı çalışmalar değerlendirildi

17-03-2023 133-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Halk Bankası Bartın Şube Müdürlüğü’ne atanan Alparslan Başol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esnafın yaşadığı finansal sıkıntılar ve sektördeki beklentiler konusunda fikir alışverişinin bulunulduğu ziyarette Halk Bankası Şube Müdürü Alparslan Başol, finansal sıkıntılı dönemde esnafın yanında olduklarını belirtti. Halk Bankası’nın tarihi misyonunun esnaf ve sanatkar olduğunu, esnafı bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de desteklemeye devam edeceğini söyleyen Alparslan Başol, ziyaretten ötürü çok memnun olduğunu söyleyerek Başkan Akdeniz’e teşekkür etti.

Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz ise yaptığı açıklamada, “Halkbank olarak KOBİ'ler ile esnaf ve sanatkarların en büyük destekçisi oldukları ve esnafımızı destekledikleri için Halk Bankası Şube Müdürü Alparslan Başol’a gösterdikleri misafirperverlik, yakın ilgi ve alaka nedeniyle şahsım ve odamız üyeleri adına çok teşekkür ederim.”dedi.

Başol’dan iade-i ziyaret

Halk Bankası Bartın Şube Müdürüğ Alpaslan Başol, KOBİ Bankacılığı departmanından Berat Sarı ile birlikte Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

Halk Bankası Şube Müdürü Alpaslan Başol kooperatif talepleriyle bizzat ilgilendiğini dile getirirken Halk Bankası’nın tarihi misyonunun esnaf ve sanatkâr olduğunu, esnafı bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Bankamatik ihtiyacı dile getirildi

Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz ziyarette ayrıca Yeni Sanayi Sitesinde Halk Bankası bankamatiğine ihtiyaç olduğunu dile getirirken Bartın MESO hizmet ofisinin karşısında bankamatiğin konulacağı alanın hazır hale getirildiğini ifade etti.

Halk Bankası Müdürü Alpaslan Başol konu ile ilgili olarak, ilgileneceğini ve en kısa sürede çözüme kavuşturacağını ifade etti.

Başkan Akdeniz ziyaretle ilgili değerlendirmesinde ise, “KOBİ'ler ile esnaf ve sanatkârların en büyük destekçisi oldukları ve esnafımızı destekledikleri için ve yine Yeni Sanayi Sitemize Halk Bankası ATM si konulması noktasında desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ettim. Halk Bankası Şube Müdürü Sayın Alpaslan Başol ile Sayın Berat Sarı’ya odamıza yaptıkları bu nazik ziyaret için şahsım, yönetim kurulumuz ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim.”diye konuştu.