HABERLEROda Başkanlarımıza vergilendirme hakkında bilgi verildi

Oda Başkanlarımıza vergilendirme hakkında bilgi verildi

18-03-2023 135-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı merkez Oda Başkanları ve Genel Sekreterlerine Bartın Vergi Dairesi Sicil Servisi Şefi sayın S. Yılmaz Şahin tarafından vergilendirme konuları hakkında bilgi verildi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı merkez Oda Başkanları ve Genel Sekreterlerinin katılımıyla Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odamızda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Bartın Vergi Dairesi Sicil Servisi Şefi sayın S. Yılmaz Şahin tarafından vergilendirme konuları hakkında bilgi verildi.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Bartın Vergi Dairesi Sicil Servisi Şefi sayın S. Yılmaz Şahin’ in de katılımıyla vergilendirme konuları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm değerli başkanlarım ve Odalarımızın genel sekreterleri ile vergisel konularda bilgilendirme yapan Vergi Dairesi Sicil Servisi Şefi sayın S.Yılmaz Şahin beye şahsım ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz adına teşekkürlerimi sunarım.”dedi.