HABERLERAhilik Haftası etkinlikleri değerlendirildi

Ahilik Haftası etkinlikleri değerlendirildi

16-08-2022 217-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Bartın Ticaret İl Müdürü sayın Erhan Özcan başkanlığında, Bartın Ticaret İl Müdürlüğü şefi Ertunç Ülkü ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı’nın katılımı ile düzenlenen Ahilik Haftası etkinlikleri değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında kutlanacak olan Ahilik Haftası etkinlikleri ile ilgili yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Başta değerli Bartın Ticaret İl Müdürü sayın Erhan Özcan ve Bartın Ticaret İl Müdürlüğü şefi Ertunç Ülkü’ye yapılacak olan bu etkinlikte göstermiş oldukları destekler ve özverili çalışmaları için şahsım, oda başkanlarım ve esnaf sanatkarlarımız adına çok teşekkür ederim.”diye konuştu.

Ahilik kültürünün tanıtılması, esnaf ve sanatkârlar ile bunların teşkilatlarında yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması ile çalışma ve faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda her yıl Ahilik Haftası kutlamaları gerçekleştirilmekte. Kutlamalar Yönetmeliği 13 Ağustos 2008 tarihli ve 26966 sayılı Resmi Gazete‘de yayımlanarak yürürlüğe girerken 2022 yılında 35. Ahilik Haftası Kutlamaları; Kırşehir merkez olmak üzere 81 ilimizde 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında kutlanacak.