HABERLERAkdeniz Yeni Sanayi Sitesi’nde misafirlerini ağırladı

Akdeniz Yeni Sanayi Sitesi’nde misafirlerini ağırladı

06-06-2023 148-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Yeni Sanayi Sitesindeki Madeni Eşya Sanatkarlar Odası’na ait hizmet ofisine ziyarete gelen misafirlerini ağırladı.

Yeni Sanayi Sitesindeki Madeni Eşya Sanatkarlar Odası’na ait hizmet ofisine ziyarete gelen esnaf dostlarıyla çeşitli konularda istişare ve sohbet eden MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz yaptığı açıklamada, “Ziyaretleri ve hoş sohbetleri için bizleri onore eden değerli esnaflarımıza çok teşekkür eder, bereketli bol kazançlar dilerim.”dedi.

Akdeniz ayrıca Marangozlar Mobilyacılar Çekiciler ve İnşaatçılar Odası ve Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Denetim Kurulu Üyesi Özdal Ataç’ın da kendisini ziyaret ettiğini belirterek, “Değerli dostum Özdal Altaç’a ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”dedi.

Akdeniz’e bir ziyaret daha Bartın Vergi Dairesi’nden geldi. Akdeniz yaptığı açıklamada Bartın Vergi Dairesi Sicil Servisi Şefi Suphi Yılmaz Şahin’in kendisini ziyaret ettiğini ifade ederek, “Yeni Sanayi Sitesinde bulunan Madeni Eşya Sanatkarlar Odamız hizmet ofisini ziyaret ederek bizleri onore eden Bartın Vergi Dairesi Sicil Servisi Şefi Suphi Yılmaz Şahin ‘e çok teşekkür ederiz.”diye konuştu.