HABERLER35. Ahilik Haftası Kutlamaları Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde devam etti

35. Ahilik Haftası Kutlamaları Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde devam etti

14-09-2022 236-A+

Bu yıl 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 35. Ahilik Haftası Kutlamaları Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde açılan Ahilik Stantları, Ahilik Fotoğrafları Sergisi ve Ahilik Aşı ikramı ile devam etti.

Gerçekleştirilen programda Ticaret İl Müdürü sayın Erhan Özcan’ın konuşmasının ardından İl Müftüsü sayın Ömer Keskin tarafından dua edildi.

Ardından protokolün değerli üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini keserek etkinlik alanındaki stantlar gezildi. Tanıtımların tamamlanmasının ardından ise misafirlere ikramda bulunuldu.

Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde açılan stantlar hafta boyunca açık kalırken Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz tüm Bartın halkını davet etti.

Akdeniz yaptığı açıklamada, “Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin destek olduğu etkinliklerle Bartın’da 35. Ahilik Haftası kutlamaları devam edecek. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak Ticaret İl Müdürlüğümüz ile beraber düzenlediğimiz programa ilgi ve katılım dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.