HABERLERMESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz Bursa’da ziyaretlerde bulundu

MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz Bursa’da ziyaretlerde bulundu

14-01-2023 153-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Bursa ilinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Bursa’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sn. Fahrettin Bilgit ile makamında bir araya geldi. Akdeniz’e ziyaretinde Bursa Demir ve Madeni İşler Sanatkarları Odası Başkanı Sn.İzzet Güven de eşlik etti.

Ülke ve esnaflarımızın genel gündemlerinin konuşulduğu ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Karşılamalarındaki nezaket ve misafirperverlikleri için Birlik Başkanı Sn. Fahrettin Bilgit ve yönetimine çok teşekkür ederiz.”dedi.

MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz Bursa’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ayrıca Bursa Demir ve Madeni İşler Sanatkarları Odası Başkanı Sn. İzzet Güven’i de makamında ziyaret etti.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken ziyareti değerlendiren Akdeniz, “Sn. İzzet Güven başkanıma göstermiş olduğu ilgi alaka ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim.”diye konuştu.