HABERLEROda Başkanımız Akdeniz Milletvekili Tunç’u ziyaret etti

Oda Başkanımız Akdeniz Milletvekili Tunç’u ziyaret etti

01-10-2022 186-A+

Bartın MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu için gittiği Ankara'da Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekilimiz sayın Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti. Ziyarette Oda Başkanımız Akdeniz tarafından Bartın esnafı için yapılan çalışmalar hakkında sayın Milletvekili Yılmaz Tunç'a bilgi verilirken Yeni Sanayi Sitesi kurulması yönündeki talepleri iletildi.

Milletvekili sayın Yılmaz Tunç ise konuyla alakalı destek olacağını belirterek her zaman esnafın yanında olduğunu ifade etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Esnafımızın sorun, talep ve önerilerini de dile getirdiğimiz ziyarette her zaman esnafımızın yanında olan Bartın Milletvekilimiz sayın Yılmaz Tunç'a bizlere gösterdiği misafirperverlik, ilgi ve alakadan dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerim, oda başkanlarım ve tüm esnafımız adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.”diye konuştu.