HABERLERAkdeniz İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına katıldı

Akdeniz İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına katıldı

26-05-2023 110-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, üyesi olduğu İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2023 yılı 2. Olağan Toplantısına katıldı.

Bartın Valisi Sayın Dr. Nurtaç Arslan Başkanlığında, Vali Yardımcıları Uğur Karakaya, Miraç Akbulut ve kurul üyelerinin katılımı ile Bartın Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıda 2023/1 İİMEK toplantısında alınan kararların gerçekleşme durumlarını, deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşlarımıza yönelik yapılan çalışmalar ve Denetim Kurulu Faaliyetlerini değerlendirildi.

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından önceki toplantıda alınan kararların gerçekleşme durumları ile deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşlarımıza yönelik yapılan çalışmalar değerlendirilerek Denetim Kurulunun 2023 yılı Ocak-Mart ayları arasındaki denetim faaliyetleri onaylandı.

Akdeniz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü sayın Ali Solak’ın sunumu ile gerçekleştirilen toplantının ve alınan kararların Bartın’ımıza hayırlı olmasını diledi.