HABERLERAkdeniz İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısına katılım sağladı

Akdeniz İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısına katılım sağladı

20-03-2023 148-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz Amasra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Coşkun Yüksel ile Bartın Vali Yardımcısı Miraç Akbulut başkanlığında Bartın Valiliği 15 Temmuz Toplantı Salonunda düzenlenen Bartın İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısına katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda bir önceki toplantıda görüşülen konular değerlendirilirken, Sürdürülebilir Turizm Çalışmaları, Bartın Merkez ve Ulus İlçeleri paket tur programlarının hazırlanması, EMİTT 2023 Fuar çalışmaları, 2023 Turizm Çalıştayının Planlaması, alt çalışma grupları oluşturulması, 2023 etkinlik takviminin belirlenmesi, TGA dışında yapılan tanıtım çalışmaları başlıklı gündem konularını görüşüldü.

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Alınan kararların Bartın’ımız, esnafımız ve halkımıza hayırlı olmasını dilerken başta Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan olmak üzere Vali Yardımcımız Sayın Miraç Akbulut, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Özlem Koçak ve toplantıya katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”