HABERLERAkdeniz’den Jandarma Komutanı Albay Ersin Aslan’a ziyaret

Akdeniz’den Jandarma Komutanı Albay Ersin Aslan’a ziyaret

24-01-2023 180-A+

Bartın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan’ı ziyaret etti. Ziyarette ilimizdeki güvenlik çalışmaları değerlendirilirken Akdeniz, başarılı çalışmalarından dolayı İl Jandarma Komutanı Albay Ersin Aslan’a teşekkür ederek başarılarının devamı diledi.

Bartın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Terziler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve ESOB Başkan Yardımcısı Barış Gökalp ile birlikte Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette güncel konular görüşülürken ilimizdeki güvenlik faaliyetleri değerlendirildi.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan yerel yönetimlerle sırt sırta çalışmaya önem verdiğini belirterek, “Şehrimizin daha güvenli daha refah bir şehir haline gelebilmesi için gayret sarf ediyoruz. Vatanın ve milletin huzuru, mutluluğu, Devletin güvenliği ve devamlılığı için hizmet veren bu teşkilatın mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.”dedi.