HABERLERBaşkanımız Yılmaz Akdeniz Karabük ilinde Tedaş ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileri ile gerçekleşen toplantıya katıldı.

Başkanımız Yılmaz Akdeniz Karabük ilinde Tedaş ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileri ile gerçekleşen toplantıya katıldı.

24-09-2019 1010-A+

 

Bartın Madeni Eşya Sanatkarlar Odası başkanı Yılmaz Akdeniz Karabük ilinde Tedaş ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş yetkilileri ile gerçekleşen toplantıya katıldı.

Başkan Yılmaz Akdeniz Karabük Başkent Edaş müdürlüğü toplantı salonunda Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (Tedaş) Bölge müdürü Cengiz Yeler,Başkent Edaş Müşteri Teknik Hizmetler müdürü Mehmet Fatih Sayiner ile Kastamonu elektrik ve elektronik teknisyenleri esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Yücel Yılmaz,Karabük elektrik ve elektronik teknisyenleri esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Hasan Avuç ve Zonguldak elektrikçiler ve radyocular esnaf ve sanatkarlar odası başkanı İbrahim Artiker ‘in katıldığı üyelerimizin sahada yaşadığı bazı sorunlar ile Enerji Talep ve Bağlantı Anlaşması evrakları ,sahada ve prosedürlerde Fen Adamlarının karşılaştığı sorunların istişare edilerek çözüme kavuşturulması adına karşılıklı diyalog içerisinde icra edildiği toplantıya katıldı.
Başkanımız Yılmaz Akdeniz toplantı sonrası "Çok yararlı ve faydalı geçen toplantıya katkı sağlayan Tedaş ve Başkent Edaş yöneticilerine, şahsım ve üyelerim adına çok teşekkür ederim" dedi