HABERLEREski Devlet Bakanı Hasan Gemici’den Akdeniz’e ziyaret

Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici’den Akdeniz’e ziyaret

15-03-2024 59-A+

20 ve 21. Dönem Devlet Bakanı Sayın Hasan Gemici beraberindeki heyet ile birlikte Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

20 ve 21. Dönem Devlet Bakanı Sayın Hasan Gemici beraberinde CHP 22.Dönem Ankara Milletvekili Sayın İzzet Çetin, Edirne Milletvekili Sayın Rasim Çakır, Burdur Milletvekili Sayın Ramazan Kerim Özkan, Çaycuma Eski İlçe Başkanı Sayın İsmail Yayan, Bartın İl Başkanı Sayın İsmail Cem Akyol ile birlikte Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz’i makamında ziyaret etti.

Bartın Terziler Odası Başkanı aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı, Bartın Marangozlar, Mobilyacılar, İnşaatcılar, Çekiciler Odası aynı zamanda Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Selim Borlucaoğlu, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkan Vekili İsmet Kızıldağ ‘ın da bulunduğu ziyarette esnafın sorun ve sıkıntılarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz ziyaretle ilgili değerlendirmesinde ise, “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilerim.”dedi.