HABERLERFederasyonumuzun Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Birimi Toplantısı Ankara Kızılcahamam da 5 meslek komitesi olarak ayrı ayrı yapıldı.

Federasyonumuzun Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Birimi Toplantısı Ankara Kızılcahamam da 5 meslek komitesi olarak ayrı ayrı yapıldı.

21-12-2018 676-A+

      Türkiye Madeni Eşya Sanatkârları Federasyonu Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Birimi Toplantısı Ankara Kızılcahamam da 5 meslek komitesi olarak ayrı ayrı yapıldı. Toplantıda Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası başkanı Mustafa Arslan ve Muratlı Demir ve Madeni İşler Sanatkârları Odası Başkanı Hamit Şişman ile birlikte oda başkanımız Yılmaz Akdeniz, makina, kalıpçılık dökümcülük meslek komitesi toplantısını yönettiler. Meslek komitesine Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen oda başkanlarımızla sorunlarla ilgili istişare çalış tayını gerçekleştirdiler.

        Oda başkanımız Yılmaz Akdeniz ,çalıştayta çıkan sonuçlar ve konular Federasyonumuzda çalışmalar yapılıp gerekli çözümler noktasında değerlendirilecek olup gerekli kurumlarla da istişare federasyonumuzca takip edilecek olup, Federasyonumuzca düzenlenen Türkiye genelinde oda başkanların katılım sağladığı Meslek Komite toplantılarının sonuçları tüm Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz dedi.