HABERLERFuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Öksüzoğlu ve okul yöneticileri odamızı ziyaret ettiler.

Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Öksüzoğlu ve okul yöneticileri odamızı ziyaret ettiler.

06-11-2019 804-A+
Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Öksüzoğlu,Motorlu araçlar teknoloji alanı alan şefi Hüseyin Güngör,Elektrik elektronik teknoloji alan şefi İbrahim İnel ve Bilişim teknolojileri alan şefi İsmail Güvercin odamızı ziyaret ettiler.
Ziyaret ile ilgili olarak oda başkanımız Yılmaz Akdeniz" okul ile odamız arasında yapacağımız çeşitli projeler,seminerler ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.Oda olarak Mesleki eğitime önem verdiğimizi ve eğitime her zaman verdiğimiz destekleri vermeye devam edeceğimizi ifade ettiğini belirtiğini sözlerine ekledi.
Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla 15000 metrekare alan içerisinde 24 derslikli Ana bina, 11 Atölye 8 Laboratuvarlı Atölye Binası, 9 Atölye 1 Laboratuvarlı Motor Araçlar Teknolojisi Binası ve Altında 200 kişilik yemekhanesi olan Kapalı Spor Salonu ile birlikte Anadolu Meslek Programında Motorlu Araçlar Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanlarında yabancı dili İngilizce olarak eğitim ve öğretime başlamıştır. Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bu alanlarda öğrenim 10, 11 ve 12.sınıf öğrencileri,ve Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanının Anadolu Meslek, Anadolu Teknik ve Açık Meslek programları okulumuz bünyesine nakledildiğini ayrıca Anadolu Teknik Elektrik Elektronik Alanına merkezi sınavla öğrenci alınmakta olduğunu ifade eden Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Öksüzoğlu yapılan ziyaret için gösterilen misafirperverliğe ve vereceğimiz destekler için teşekkür etti.
Başkan Akdeniz"odamıza yaptıkları nazik ziyaret için Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerine çok teşekkür ederim dedi"