HABERLERAhilik Haftası kapsamında Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi

Ahilik Haftası kapsamında Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi

16-09-2022 181-A+

Bu yıl 35.'si kutlanan Ahilik Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin destekleri ile Bartın Kültür Merkezi’nde Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

Esnaf, sanatkarlarımız ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği konserde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu repertuvarındaki en beğenilen eserleri seslendirdi.

Nevin Kızıldağ’ın sunuculuğunu yaptığı gece Bartın Ticaret İl Müdürü sayın Erhan Özcan’ın konuşmasıyla başladı. Ardından ise Şef Sezen Fındık Öztaş yönetimindeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu en beğenilen eserlerini ‘Ahilik Sanat ve Erdemi Yaşatma Tarzı’ teması altında seslendirdi.

Konser katılımcıların büyük beğenisini alırken program sonunda ise Ahilik İl Kutlama Komitesi üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz konser sonunda yaptığı açıklamada ise, “Şahsım, Yönetim Kurulu Üyelerim, Oda Başkanlarım, tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına konsere katılan tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.