HABERLERAkdeniz: “Geçmiş olsun”

Akdeniz: “Geçmiş olsun”

15-04-2024 36-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Yeni Sanayi Sitesinde çıkan yangın dolayısıyla açıklamalarda bulunarak yangında iş yerleri zarar gören Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Selim Borlucaoğlu’na ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Üyesi Kanberoğlu firması sahibi Doğan Ayraç’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Selim Borlucaoğlu’na ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Üyesi Kanberoğlu firması sahibi Doğan Ayraç’a ait iş yerinde çıkan yangın dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

“Yardımcı olacağız”

Yangının itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldüğünü belirten Akdeniz, “Büyük çapta maddi hasar olup makineleri kullanılamaz halen işyerine gidip incelemede bulunup, Selim Borlucaoğlu ve Doğan Ayraç’a geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve kendilerine yardımcı olacağımızı ifade ettim. Olayda can kaybı ve yaralının olmaması sevindirici tek tesellimiz oldu. Bartın Belediyesi İtfaiye personelinin özverili çalışmasına, yangın sonrası zarar tespit çalışmalarını hemen başlatan Bartın Defterdarlık Personeline ve Bartın AFAD Müdürlüğü Personeline çok teşekkür ederim.

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği olarak destek noktasında yardımcı olacağız”dedi.