HABERLERAkdeniz’den Cüre’ye ziyaret

Akdeniz’den Cüre’ye ziyaret

20-03-2024 55-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, S. S. Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Cüre’yi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer ve Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Sicil Müdürü Sibel Yıldız Kaymakcı da katılırken ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Birlik Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak S. S. Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Mehmet Cüre’yi, Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn.Ferdi Özer ve Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Sicil Müdürü Sibel Yıldız Kaymakcı ile birlikte ziyaret ettik.

Ziyarette esnafa verilen düşük faizli krediler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim”dedi.