HABERLERBartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan esnaf ve sanatkarlarımızla bir araya geldi

Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan esnaf ve sanatkarlarımızla bir araya geldi

15-09-2022 200-A+

Bu yıl 35.'si kutlanan Ahilik Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın Valisi Sayın Dr. Nurtaç Arslan Belediye Sosyal Tesislerinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin destekleri ile açılan Ahilik Stantlarındaki Esnaf ve Sanatkarları ziyaret ederek Ahilik Aşı dağıtımı gerçekleştirdi.

Ahilik Haftası kutlama programı kapsamında esnaflara ve vatandaşlara Ahilik Aşı ikramında bulunan Bartın Valisi sayın Nurtaç Arslan ardından etkinlik alanına gelen ilkokul öğrencilerine pamuk şekeri hediye etti. Akabinde Ticaret İl Müdürü Sn Erhan Özcan, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı sayın Yılmaz Akdeniz ve Kurum Müdürlerinin eşlik ettiği program ile Ahilik Stantlarını tek tek gezerek Esnaf ve Sanatkarla sohbet etti. Ardından ise Ahilik Resim Sergisini gezerek bilgi aldı. Tanıtımın ardından Vali Arslan etkinlikte emeği geçenleri tebrik ederek teşekkür etti.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz ise yaptığı açıklamada, “Bartın Valimiz sayın Dr. Nurtaç Arslan'a bizde Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak şahsım, Yönetim Kurulu Üyelerim, Oda Başkanlarım, tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ediyorum.”dedi.