HABERLEREsnaf Odası Başkanlarımız ESOB’un iftarında buluştu

Esnaf Odası Başkanlarımız ESOB’un iftarında buluştu

04-04-2023 171-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. İftarda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz esnaf odası başkanlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen iftar programına Birliğe bağlı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek, Amasra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Coşkun Yüksel, Marangozlar ve Çekiciler Odası Başkanı Yaşar Bakkal, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Terziler Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer, Marangozlar ve Çekiciler Odası ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Borlucaoğlu, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Özsoy, ESOB Sicil Müdürü Sibel Kaymakçı ile odaların genel sekreterleri katıldı.

Programda esnaflarımız için, mesai merhumu gözetmeden özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı oda başkanlarımıza, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz programla ilgili yaptığı açıklamada ise, “İftar programımıza katılan değerli başkanlarımız ve genel sekreterlerimize çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”diye konuştu.