HABERLERİl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına Akdeniz de katıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına Akdeniz de katıldı

02-02-2023 158-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Üyesi bulunduğu İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2023 yılı 1. Olağan Toplantısına katıldı.

Bartın Vali Yardımcısı Uğur Karakaya başkanlığında Bartın Valiliği 15 Temmuz Şehitleri toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2022 yılı Faaliyet Raporunun Kurula sunulması, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2023 yılı Mesleki Eğitim Planının görüşülmesi ve son şeklinin verilmesi, 2022 Hedeflerinin değerlendirilmesi ve Denetim Kurulu Faaliyetlerinin Kurula sunumu, Amasra Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü bünyesinde “Maden Teknolojisi alanı ve bu alanın altında Madencilik dalının ” açılması teklifinin görüşülmesi ve Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü bünyesinde “Maden Teknolojisi alanı ve bu alanın altında Madencilik dalının ” açılması teklifinin görüşülmesi gerçekleştirildi.

Oda Başkanımız Yılmaz Akdeniz toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Toplantının ve alınan kararların Bartın’ımıza hayırlı olmasını dilerken toplantıya katılan Bartın Vali Yardımcısı Uğur Karakaya ve kurul üyelerine teşekkür ederim.”diye konuştu.