HABERLERİl Emniyet Müdürümüz Sayın Ogün Vural ve İl Çevre Şehircilik Müdürlüğü mühendislerinden sayın Ercan Akar odamızı ziyaret ettiler.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ogün Vural ve İl Çevre Şehircilik Müdürlüğü mühendislerinden sayın Ercan Akar odamızı ziyaret ettiler.

11-01-2019 890-A+

İl Emniyet Müdürü Sayın Ogün Vural ve İl Çevre Şehircilik Müdürlüğü mühendislerinden Sayın Ercan Akar  Odamızı ziyaret ettiler.

Oda başkanımız Yılmaz Akdeniz İl Emniyet Müdürümüzün odamıza yaptığı bu nazik ziyaret bizleri memnun etti ve oda olarak emniyet teşkilatımızın her zaman yanında olduk “dedi.

Ziyaret için, Bartın İl Emniyet Müdürü Sayın Ogün Vural ; “Bartın iline atandığımda oda başkanımız bizleri ziyaret etti. Yoğun çalışmalarımızdan dolayı iade-i ziyaretimi bugün gerçekleştirmek nasip oldu” dedi.

Başkan Yılmaz Akdeniz “Emniyet teşkilatımız başta olmak üzere, tüm güvenlik güçlerimizi esnaf teşkilatı olarak, bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman destekliyoruz. Sayın İl Emniyet Müdürümüze İlimizde güven ve huzur ortamının sağlanmasında gösterdikleri başarılı çalışmaları, yaşanabilir güvenli bir il olmasını sağladıkları için şahsım ve odamız üyeleri adına çok teşekkür ediyor ve kendilerini ve teşkilatını başarılı çalışmalara imza attıkları için ayrıca tebrik ediyorum. Şehirdeki asayişin sağlanması hususunda ekibiyle birlikte azimli ve kararlı bir şekilde çalışıyorlar. Ben buradan durumdan memnuniyetimizi ifade ediyorum” dedi.

Ziyarette gösterilen ilgi ve samimi ortamdan dolayı memnuniyetlerini belirten İl Emniyet Müdürü Sayın Ogün Vural da "yerel yönetimlerle sırt sırta çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Şehrimizin daha güvenli daha refah bir şehir haline gelebilmesi için gayret sarf ediyoruz, Vatanın ve milletin huzuru, mutluluğu, Devletin güvenliği ve devamlılığı için hizmet veren bu teşkilatın mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirmiştir.

Sayın Ercan AKAR da İl Emniyet Müdürümüzün şahsında tüm emniyet teşkilatına saygı ve şükranlarını ileterek bugünkü sıcak ve samimi sohbetten dolayı teşekkürlerini belirtmiş, Madeni Eşya Sanatkârlar Odasının başarılı çalışmalarının devamını dilemiştir.