HABERLERKüçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Mart Meclisi’nde

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Mart Meclisi’nde

09-02-2023 163-A+

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti. Ziyarette Akın, Başkan Akdeniz’e Dallıca bölgesine yapılması planlanan Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ile ilgili olarak Bartın Belediyesi’nin Mart ayı Meclis Toplantısında İmar Planının gündeme geleceğini ifade etti.

Oda Başkanı Yılmaz Akdeniz tarafından karşılanan Başkan Cemal Akın oda çalışanları ile selamlaşıp sohbet etti. Daha sonra Akdeniz ile bir süre sohbet eden Akın, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Madeni Eşya Sanatkârları Odası faaliyetlerinin de konuşulduğu ziyaretin sonunda Oda Başkanı Akdeniz ziyareti için Başkan Cemal Akın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ziyarette yaptığı konuşmada Belediye olarak kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla her zaman iletişim ve istişare halinde çalıştıklarını belirterek Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası'nın da her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Akın, “Değerli Oda Başkanımızla esnafımızın yaşamış olduğu sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Odanın faaliyetleri ve yapacağı çalışmalarla ilgili konuşarak, Oda Başkanımızın talep ve önerilerini dinledik. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden buyana esnafımızın yanında yer aldık. Her zaman onlarla iç içe olarak sorunların çözümü için elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Oda Başkanımızın gösterdiği misafirperverlik ve projelerimizle ilgili ortaya koyduğu kıymetli fikirleri için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Mart Meclisi’nde gündeme gelecek

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada ziyarette Oda Başkan Vekili Dallıca Köyü Muhtarı ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Öznazik’in de hazır bulunduğunu ifade ederek Dallıca bölgesine yapılması planlanan Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ile ilgili olarak Bartın Belediyesi’nin yapacağı Mart Meclisi’nde imar planının gündeme gelerek parselasyona açılacağını söyledi.

Akdeniz yaptığı açıklamada ayrıca Yeni Sanayi Sitesindeki Madeni Eşya Sanatkarları Odası Toplantı ve Seminer Salonu yapımında destekleri için Başkan Akın’a da teşekkürlerini ifade ettiğini belirtti.

Akdeniz açıklamasında son olarak, “Madeni Eşya Sanatkarları Odamıza gerçekleştirdiği ziyaret ile bizleri onurlandıran Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’a şahsım, üyelerim ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunarım.”dedi.