HABERLERMESO Başkanımız Akdeniz Akal’ı ziyaret etti

MESO Başkanımız Akdeniz Akal’ı ziyaret etti

01-12-2022 174-A+

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz Bartın Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Kadir Akal'ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Terziler Esnaf Odası Başkanı sayın Hulusi Kaymakçı ile beraber Bartın Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Kadir Akal'ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kooperatif Başkanı Kadir Akal ziyarette esnafımız için 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla başlatılan kredinin detayları hakkında Akdeniz’e bilgi verdi.

MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada ise, “Esnaflarımız için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Bartın Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Sayın Kadir Akal'a ve çalışma arkadaşlarına personeline şahsım, yönetim kurulu üyelerim, oda başkanlarım ve esnaflarımız adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”dedi.