HABERLERMESO Başkanımız Akdeniz’den EGM Personel Daire Başkanı Ogün Vural’a ziyaret

MESO Başkanımız Akdeniz’den EGM Personel Daire Başkanı Ogün Vural’a ziyaret

29-09-2022 351-A+

Bartın MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün Vural’ı ziyaret etti.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kriminal Daire Başkanı iken İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun takdiri ile Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı görevine atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün Vural’ı makamında ziyaret etti. Bartın İl Emniyet Müdürü olarak başarıyla görev yaptığı süre içerisinde yaşanılan hatıraların yad edildiği ziyarette sayın Ogün Vural Bartın’a selamlarını gönderdi.

Oda Başkanımız ziyaretinde ayrıca daha önce Bartın’da görev yapan ve Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı Atama Şube Müdürü olarak atanan İsmail Şahin beye de yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan MESO Başkanımız Yılmaz Akdeniz, “Görev aldığı tüm alanlarda başarılı çalışmalara imza atan Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanımız Ogün Vural Müdürümüze gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi sunar görevinde başarılar dilerim.”diye konuştu.