HABERLEROdamız ile Karabük Medikar Hastanesi arasında İndirimli Sağlık Hizmet Sözleşmesi imzadı.

Odamız ile Karabük Medikar Hastanesi arasında İndirimli Sağlık Hizmet Sözleşmesi imzadı.

17-06-2019 991-A+

Odamız ile Karabük Medikar Hastanesi arasında İndirimli Sağlık Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

 

       Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz” Oda üyelerinin Karabük Medikar Hastanesinden aldıkları sağlık hizmetlerinden bundan sonra yüzde 15 daha indirimli yararlanacaklarını söyledi. Akdeniz gazetemize yaptığı açıklamada, Oda üyelerimiz ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerine (anne, baba, eş ve çocuklar) bundan böyle Karabük Medikar Hastanesinden her türlü tahlil ile tetkiklerde yüzde 15 indirim ve yataklı tedavide %10 indirim  uygulanacak.”dedi.

       Karabük Medikar Hastanesi Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Fehmi Ramazanoğlu yaptığı açıklamada; böyle bir anlaşmayı Bartın Madeni Eşya Sanatkârlar Odası ile yapmaktan mutluyuz. Ciddi indirimler ve kaliteli hizmetle oda üyelerine hizmet vermekten mutluluk duyacağız.

       Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz ve  Karabük Medikar Hastanesi Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Fehmi Ramazanoğlu arasında imzalanan protokol ile Bartın MESO üyeleri ve aileleri Karabük Medikar Hastanesinden muayene, müdahele, ameliyatlarda, her türlü tahlil, tetkiklerden yüzde 15 ve yataklı tedavide de %10 indirimi için de  indirim hakkından faydalanabilecek.

       Üyeler Karabük Medikar Hastanesinde gerçekleştirecekleri; muayene, özel Check-up uzman dâhiliye mütehassısı ultrasanografi, ameliyathane, laboratuar, ultrasanografi ve MR hizmetlerin de %15 indirimden yararlanabilecekler.

       Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz, “Hastane sistemine bilgiler girilmiş olup,odamız üyeleri Tc kimlik ile isim ve soyadlarını bildirdiklerinde kendileri,eşi ,çoçukları anne ve babalarıda indirimden yararlananilecek olup, sözleşmenin her iki taraf ile odamız üyeleri esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

KARABÜK ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ
444 7078 - (şehiriçi arama ücretine tabi)
Fax: +90 370 415 3878
info@medikarhastanesi.com
Adres.Üniversite Mah. Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı No: 7
Merkez / Karabük
https://youtu.be/92GBFaYyI4w
www.medikarhastanesi.com/tr/