HABERLER Odamız yoğun bir katılım ile Tüyap Bursa fuar gezesi gerçekleştirdi.

Odamız yoğun bir katılım ile Tüyap Bursa fuar gezesi gerçekleştirdi.

10-12-2019 719-A+

MADENİ EŞYA SANATKÂRLAR ODASI YOĞUN BİR KATILIM İLE TÜYAP BURSA FUAR GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİ

               Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası olarak 28 Kasım 01 Aralık 2019 tarihlerinde son teknolojinin ziyaretçi ile buluştuğu nokta olması ile de dikkat çeken 7 ayrı salondan oluşan 40 bin m2 kapalı alanda Bursa Tüyap Fuar merkezinde düzenlenen BUMATECH Makine Teknoloji fuarlarına ziyaret etti.

 Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası başkanı Yılmaz Akdeniz ise fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi,”oda üyelerimiz, meslekleriyle ilgili teknolojik gelişmeler yakından takip etme imkânı bulmuşlardır.

Geziye katılan Madeni Eşya Sanatkarları Odası üyeleri, 1 gün Bursa’da konaklama yaptığı süre içerisinde; fuar gezisinin yanı sıra aynı zamanda termal kaplıcaya Uludağ’a ve Bursa ‘nın tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ettiler ve üyelerimiz fuarda stantları gezerek firma yetkililerinden yeni teknoloji hakkında bilgi ve broşür aldıklarını ifade eden başkan Yılmaz Akdeniz, üyelerimizin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen bu fuarların faydalı olacağına inandık. Üyelerimize yararlı olması noktasındaki çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz odamız bünyesinde gerçekleştirilmeye devam edecektir”dedi