HABERLERTürkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu yönetim ve denetim kurulu olarak,Tesk Yönetim Kurulu üyesi,Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı sayın Adlıhan Dere’yi makamanında ebediyete intikal eden merhume annesi için taziyede bulundular.

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu yönetim ve denetim kurulu olarak,Tesk Yönetim Kurulu üyesi,Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı sayın Adlıhan Dere’yi makamanında ebediyete intikal eden merhume annesi için taziyede bulundular.

08-05-2019 635-A+

 

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu yönetim ve denetim kurulu olarak,Tesk Yönetim Kurulu üyesi,Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı sayın Adlıhan Dere’yi makamanında ebediyete intikal eden merhume annesi için taziyede bulundular.Başkanımız Yılmaz Akdeniz,Sayın Adlıhan Dere başkanımıza göstermiş olduğu nazik ilgi ve alakası ile hoş sohbeti için çok teşekkür etti.

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu yönetim ve denetim kurulu olarak,Tesk Yönetim Kurulu üyesi,Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı sayın Adlıhan Dere’yi makamanında ebediyete intikal eden merhume annesi için taziyede bulunduk. Sayın Adlıhan Dere başkanımıza göstermiş olduğu nazik ilgi ve alakası ile hoş sohbeti için çok teşekkür ediyorum.