HABERLERVali Sinan Güner Yeni Sanayi Sitesi esnafını ve odamız üyelerini başkanımız Yılmaz Akdeniz ile birlikte ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Sinan Güner Yeni Sanayi Sitesi esnafını ve odamız üyelerini başkanımız Yılmaz Akdeniz ile birlikte ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

29-05-2019 650-A+

   Vali Sinan Güner Bartın Yeni Sanayi Sitesi esnafını ve odamız üyelerini birlikte ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.
İncelemeler sırasında Vali Güner’e Valilik Özel Kalem Müdürü sayın Eda Altuğ,Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, Ticaret İl Müdür Vekili Serpil Yüzlü ile Esnaf Sanatkarkar Odalar Birlik başkanı sayın Sinan Amasralı eşlik etti.
     Sanayi sitesi esnafı ile sohbet eden sayın Vali Güner, faaliyet alanları hakkında bilgi alan Vali Güner esnafımızın Ramazanını kutladı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.
     Sayın Vali Sinan Güner ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi esnaflarına yapmış olduğu bu ziyarete eşlik eden Valilik Özel Kalem müdürü sayın Eda Altuğ ,Ticaret İl Müdür Vekili sayın Serpil Yüzlü , Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü sayın Birol Cangi,ile Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği başkanı sayın Sinan Amasralı‘ya odamız başkan vekili sayın Mustafa Torna’ya,yönetim kurulu üyemiz ve Dallıca köyü muhtarımız sayın İsmet Kızıldağ’a şahsım, odamız yönetim kurulu ve Yeni Sanayi Sitesi esnafları adına çok teşekkür ederim.