HABERLER“Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır"

“Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır"

02-03-2024 67-A+

“Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır" bilincinden hareketle Vergi Haftası münasebetiyle Bartın Defterdarı sayın Mecit Özdemir, Vergi Dairesi Müdürü sayın Bayram Usoğlu, Muhasebe Müdürü sayın Sadık Yurtsever, Gelir Müdür V. Doğan Aydoğan Personel Müdür V. Emre Ankut Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanımız Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Akdeniz tarafından Bartın Defterdarı Mecit Özdemir’e üzerinde isminin yazılı olduğu özel yapım bakır tabak hediye edildi.

Bartın İl Defterdarı sayın Mecit Özdemir ziyaretinde verginin toplumun tüm kesimine benimsetilmesi, vergi ödeme alışkanlıklarının arttırılması amacıyla her sene vergi haftası düzenlenmekte olduklarını ve ildeki vergi gelirleri hakkında Akdeniz’e bilgi verdi. Akdeniz ise ekonomik kalkınma ve gelişimin vergi bilinci yüksek toplumlarda daha da öne çıktığını özellikle son yıllarda mükelleflerin işini kolaylaştıran uygulamaların memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Akdeniz açıklamasında ayrıca, “Bartın Defterdarlığı'nın Vergi haftasını kutlar ve Vergi Haftası münasebetiyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimi’ze yapmış oldukları bu nazik ziyaretleri için Bartın Defterdarı Sayın Mecit Özdemir, Vergi Dairesi Müdürü Sayın Bayram Usoğlu, Muhasebe Müdürü Sadık Yurtsever, Gelir Müdürü Sayın Doğan Aydoğan ve Personel Müdürü Emre Ankut’a teşekkür ediyorum. Ayrıca göstermiş oldukları ilgi ve alakalarına vergi dairesi personeline şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim.”dedi.